Tra Amici extra virgin olivenolje

Vi følger gamle tradisjoner i vår produksjon. Olivene plukker vi for hånd og transporterer dem selv til det lokale presseriet. TRA AMICI olivenolje filtreres ved at kun tyngdekraften sørger for at bunnfallet samles og kan fjernes. På denne måten bevarer vi de verdigfulle virkestoffene, og ikke minst aroma og smak. Denne prosessen tar lengre tid enn en mekanisk filtrering. Vi har valgt denne tidkrevende prosessen for at vår olje skal ha den kvaliteten, den smaken og den opplevelsen vi ønsker å gi.

Vår olje er produsert av den lokale olivensorten, Nocellara del Etnea. I tillegg har vi en liten andel av Randazzese, San Benedetto, Biancolilla og Bella di Spagna.

Her ser du kart over Sicilia, Linguaglossa er en liten landsby på Sicilia, som ligger ved foten av Etna på nordøstlige side, 400 meter over havet.

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.